Brug helst en rouladeform, men man kan også bruge en almindelig bageplade med bagepapir. Den er god enten til aftenskaffen, men også dessert med andet lækkert
De første opskrifter, I får, er mine personlige favoritter, nemlig moccalagkage og moccaroulade. Jeg vil slutte kaffe-kavalkaden af med noget for en rigtig kaffeelsker, nemlig min kaffeis medhvide og mørke chokoladekaffebønner og digestive
Pyntes med rigelig hvid glasur. (en læser på bloggen har bedt mig gøre opmærksom på, at man ikke får det samme resultat af kanelstængerne hvis man erstatter margarinen med smør
Denne roulade har jeg delt æggende i hvider og blommer, og pisket hviderne meget stive med sukkeret – måske er det årsagen til at den var så super saftig og lækker
Smelt lidt chokolade over vandbad og lav “tigerstriber” med en te-ske over marcipanen. chokolade, fløde, flødeskum, gåsebryst, how to, husblas, hvid, Kage, kagefyld, konditor kage, marcipan, marmelade, opskrift, syltetøj, tutorial