lidt selleri og lidt pastinak). asta med grov rodfrugtmos. Det er en lidt anderledes pastaret, hvor pastaen bliver blandet med en grov grønsagsmos lavet af bagte grønsager
Rodfrugtmos. lige dele kartofler, pastinakker og selleri). Tilsæt finthakket løg, og gulerødder i skiver, svits det sammen med kødet et par min, tilsæt øl og vand og lad kødet småsimre i ca
Rodfrugtmos. lige dele kartofler, pastinakker og selleri). Tilsæt finthakket løg, og gulerødder i skiver, svits det sammen med kødet et par min, tilsæt øl og vand og lad kødet småsimre i ca
Husk at kartofler, rodfrugter, brune ris eller pasta kun er tilbehør, til en fyldig ret med bønner, linser, kikærter eller kød og en stor skål grov salat, med nødder, olie og kerner til
ovnbagt rodfrugtmos ovnbagte rodfrugter ovnbagte rodfrugter med mandellåg. Brug helst en wok, og læg låget på ind imellem, du steger, så vil både varmen og væden være med til at blødgøre rodfrugterne hurtigt
Rodfrugtmosmed jordskokker, selleri og gulerødder Jeg valgte at bruge. Selleri, jordskokker, gulerødder, rødbeder og pastinakker - de har en fantastisk sød smag, som kan tilberedes på et utal af måder og til alle former for kød - med stor succes
Hvis du vil prøve en ovnbagt rodfrugtmosmed flere slags rodfrugter, så klik på billedet. Måske har du en rest selleri fra sidste uge, og den vil finde god anvendelse i den ovnbagte rodfrugtmos, som også indeholder kartofler