Gullasch i mørkt øl med rodfrugtemos
Smithefars kogeblog
Smithefars kogeblog
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 800 g oksekød i tern ( bedst af bagkød og og økologisk Galloway kvæg)
  • Smør/ rapsolie til stegning
  • 2 stk løg
  • 4 stk gulerødder
  • 1½ dl mørk øl (porter eller en sød stoud)
  • . 4 dl vand
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 dl fløde/mælk
  • . 2 sp. hvedemel
  • Rodfrugtmos
  • • 1½ kg blandede rodfrugter (f.eks. lige dele kartofler, pastinakker og selleri)
  • • 25g smør
  • • salt og friskkværnet peber
  • • 1-1½ dl mælk

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.