Spis gerne en salat med hele korn tilrodfrugtmosen, fx salat af perlebyg med majs og græskarkerner. Tilsæt de kogte linser og hæld mosen i et ovnfast fad
Hertil grov rodfrugtmos og rødbedesalat. Andelår iovn. Ovnbagt laks og rodfrugtfad. Ser frem mod en uge, hvor det er mig, der laver mad alle dage – og samtidig læser lektier med mellembarnet
Se flere sunde og slankende opskrifter med oksekød her . Skræl og kog kartofler og pastinakkeri ca 20 mintil de er meget møre 2. Pisk kartofler og pastinakkertil mos 3. Tilsæt mælk, hakket persille, salt og peber og rør til mosen er blandet 4. Svits kød og løg i en gryde og rør godt så kødet deles 5. Tilsæt knust hvidløg, tomatpasta og vand 6. Smag til med Paprica, salt og peber 7. Lad sovsen simrei ca 10 min 8. Kom kødsovsen i et smurt ildfast fad 9. Fordel rodfrugtmosen over kødsovsen 10. Gratiner retten i en forvarmet ovn, ved 200grader i ca 20 minOpskriften er udarbejdet af IngridWittus, kliniskdiætist