Rodfrugter med dressing opskrifter

Rodfrugter i tahindressing

Rodfrugter i tahindressing

Vend bagte rodfrugtermed bulgur, dressing og sesamfrø. Vend rodfrugtermed olie og pressede hvidløg. Rør tahin med vand, citronsaft, presset hvidløg og hakket persille til en dressing
Rodfrugter med perlespelt og grillet ost

Rodfrugter med perlespelt og grillet ost

de stegte persillerodstern med perlespelt og dressing og varm det hele igennem. Her sidst på vinteren hvor rodfrugter stadig er på menuen, i hvert fald hvis man holder sig nogenlunde til årstidens grønsager, kan det godt være tiltrængt med nye ideer

Rodfrugter som tilbehør

Vend dressingmedrodfrugter og persille. Rør yoghurt med mayonnaise, sennep og presset hvidløg og smag dressingen til med salt og peber
Oksegryde med rodfrugter og linser - Onepot

Oksegryde med rodfrugter og linser - Onepot

dressing af grov sennep, olivenolie og citronsaft. Drys med dild og server med kogte kartofler eller ris, samt en grøn salat med syrlige tomater og frisk frugt som eks
Vintersalat med masseret grønkål

Vintersalat med masseret grønkål

Nå, jamen, det laver vi så om på nu Den her grønkålssalat med revne rodfrugter er et dejligt skud grønt midt i det lidt tunge vinterkøkken
Rodfrugtsalat

Rodfrugtsalat

Bagte rodfrugter smager fantastisk i salatskålen, blandet med grøn salat og en god dressing. Bland salaten medrodfrugterne og hæld mandler/nøddekerner i salaten
Rødbedebøffer

Rødbedebøffer

Jeg serverede rødbedebøffer – ikke med makaroni som i gamle dage, men medrodfrugter lavet i ovnen og hjemmelavet mornaysauce
Herlig børnevenlig salat

Herlig børnevenlig salat

Regn, rodfrugter og rigeligt med gryderetter og supper. Rodfrugterne kan også bruges i supper eller koges og moses
Rødbede-æblesalat med salattern

Rødbede-æblesalat med salattern

Der er så mange dejlige danske rodfrugter og danske æbler. dressing. Server salaten som lille forret med brød til eller som tilbehør til torsk
“Sunde salater” af Anne Hjernøe

“Sunde salater” af Anne Hjernøe

Rodfrugter. Med bogen erklærer forfatteren sin kærlighed til salater, og opskrifterne i den skal illustrere, hvordan salater kan varieres så meget, at de kan indgå i alle hverdagens måltider