Bagte rodfrugter. Kom dem på en bradepande med bagepapir. Ramsløgs dressing. 400 g kyllingefars hakket 2 hele øg 1 hakket løg 1 lille reven gulerod 1/2 hakket peberfrugt 2 spsk rugmel 1 tsk Salt Peber Rør kødet sejt med salt
Vend bagte rodfrugtermed bulgur, dressing og sesamfrø. Vend rodfrugtermed olie og pressede hvidløg. Rør tahin med vand, citronsaft, presset hvidløg og hakket persille til en dressing
de stegte persillerodstern med perlespelt og dressing og varm det hele igennem. Her sidst på vinteren hvor rodfrugter stadig er på menuen, i hvert fald hvis man holder sig nogenlunde til årstidens grønsager, kan det godt være tiltrængt med nye ideer
Vend bønnerne meddressingen og smuldr feta ud over. Krydr med friskkværnet peber. Rør balsamico og olivenolie sammen med skalotteløg og krydr med salt og peber
Rør dressingen i salaten. Skær rodfrugterne fra dagen før i små tern og bland dem med hvedekornene. Rør æbleddike og olivenolie sammen og krydr med havsalt og peber
dressing af grov sennep, olivenolie og citronsaft. Drys med dild og server med kogte kartofler eller ris, samt en grøn salat med syrlige tomater og frisk frugt som eks
Bagte rodfrugter smager fantastisk i salatskålen, blandet med grøn salat og en god dressing. Bland salaten medrodfrugterne og hæld mandler/nøddekerner i salaten
Her var ærterne blevet til en tyk puré, som dannede bund for rodfrugter og hårdt grillede porrer. salat med perlespelt, cashewnødder, tang og sesamdressing
Rodfrugter. Med bogen erklærer forfatteren sin kærlighed til salater, og opskrifterne i den skal illustrere, hvordan salater kan varieres så meget, at de kan indgå i alle hverdagens måltider