Tænd ovnen på 225 grader varmeluft. . Skræl rodfrugter og kartofler og skær i mundrette stykker. Vend rodfrugterne og kartofler med olie og bacon og fordel på en bageplade med bagepapir
E. n. s. u. p. e. r. k. ø. ,. l. t. o. g. d. y. i. f. a. A. B. z. M. m. I. b. å. v. h. D. æ. (. c. 1. ). L. 4. j. 2. 5. 0. S. K. 3. V. 6. 7. 8. -. 9. r l
E. n. r. i. g. t. e. f. å. s. -. o. l. ø. d. a. m. ,. h. v. æ. k. y. G. b. j. w. u. p. ". S. H. V. D. (. 4. ). 5. 7. 0. L. 1. c. 3. 2. è. F. T. 6. K. 8. e g
Rødderne til al godtI rodfrugter er der masser af vitaminer og mineraler. De indeholder også mange at de vigtigste kostfibre, som holder fordøjelsen i gang og giver os en god mæthed
For ikke så længe siden lavede jeg denne salat til Hjertenyt som er Hjerteforeningens medlemsblad. Salaten blev serveret, som en del af en brunch, men efterfølgende har jeg serveret den for venner og familien ledsaget af både fisk og kød