i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. T. l. e. n. k. o. d. t. r. s. f. a. v. …. m. ,. g. c. h. p. å. G. j. b. O. u. F. (. 4. 2. ). 0. æ. y. 1. ø. 5. ½
Svits koteletterne på en brændvarm pande ilidt smør, læg dem derefter i et ildfastfad. Tilsæt derefter de hakkede tomater, paprika, chili, basilikum, cocktailpølser, den stegte bacon, fløde og peber (hold igenmed saltet)
Krydr med tørret timian, salt og peber. Dup koteletterne tørre med et stykke køkkenrulle. Masser af champignoner, masser af sovs og gerne lidt ost, så er den helt klart hjemme
Smag tilmed salt og peber og server drysset medpersille. Champignonoghvidløgristesiolieogtilsættes sherry eller portvin, og det giverchampignons en helt særlig smag, der passer rigtig godt tilkylling, svinekødog oksekød
over ogfarsfadet bages derefter færdigt. Smør et ildfastfad. Denne uge har været en travl uge medikkemindre end tre bogcaféer, som min kollega og jeg afholdte på tre forskelligebiblioteker
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. L. æ. k. e. r. m. t. n. d. s. u. p. f. o. a. l. c. h. g. 2. -. 3. 4. å. ½. 0. v. 1. ø. B. b. T. y. S. j. K. ,. e L
Rist sesamfrøene på en tør pande, og rør dem sammen medmiso, olie, citronsaftog presset hvidløg. Skær champignonerne over på tværs, og dyp hvert stykke i saucen
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. S. d. s. t. e. å. r. a. v. B. l. n. c. m. b. ,. f. k. o. g. u. p. h. j. O. J. D. 1. 2. ø. 3. 5. 0. y. (. æ. %. ). F. û. R. L. T. . n l
Faktisk kan opskriftenogså laves med andre svampe, f. Hvis man ikke er så stortspisende, kan man måske godt nøjes med det som hovedret, medlidt grønt til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.