Ris fra dagen før opskrifter

Ris, stegte grøntsager og chili beans

Ris, stegte grøntsager og chili beans

Sojayoghurt eller havrefraiche. Varm en pande med olie og svits først løgene brune. Nem og velsmagende hverdagsret med brune ris, stege grøntsager og chili beans
Sund ris a la mande med jordbærsauce

Sund ris a la mande med jordbærsauce

Efter dagens træning skulle der selvfølgelig indtages lidt ekstra proteiner. Jeg har før eksperimenteret med en sund udgave af ris a la mande her på bloggen

Ris a la mande cheesecake

Mit valg faldt på den fra Philadelphia. Jeg har aldrig afprøvet at bage en cheesecake – men det var så dagen det skulle afprøves
Ris snack

Ris snack

Kog risene – eller endnu bedre brug nogle risresterfradagenfør. Hæld dine ris i en skål og tilsæt alle ingredienserne
Ris Salat

Ris Salat

frisk hakket basilikumSalt – peberfrisk dild eller basilikum til pyntKog risene med gurkemeje eller tag en rest kogte ris, fradagen i forvejen og vend sammen med gurkemejen
Rabarber Ris

Rabarber Ris

øko ris½ tsk. Hæld risene i det kogende vand og kog dem efter anvisning på pakken alt efter hvilke ris du bruger, eller brug en større rest ris du har i forvejen
Ris med tofu og krydderier

Ris med tofu og krydderier

-D   - også godt med i madpakken dagen efter evt. Ris koges op med krydderier i kogevandet. Øko paraboiled Ris 1½ dl og 3dl. spidskommen, salt, peber, paprika, oregano, chilipeber  og cayennepeber - tilsammen 2 spsk fulde, samt lidt citrosaft og lav det ikke så stærkt første gang - Du kan også bruge et blandingskrydderi med nogenlunde de samme ingredienser som hedder Taco spice. Dette koger til risene er møre Det marinerede tofu vendes i risen og koger med de sidste 5 minutter
Ris salat med advokado

Ris salat med advokado

En rigtig god måde at bruge kogte risfra i går på, denne rissalat med advokado, oliven og en god nøddedressing
Vaniljeprikket ris a la mande

Vaniljeprikket ris a la mande

Jeg starter med at koge en portion risengrøddagenfør, så den kan køle helt af inden jeg blander den op med fløde, vanilje og andre gode sager
En dag i mad: Få variation i hverdagsmaden!

En dag i mad: Få variation i hverdagsmaden!

Grøntsager med kylling og ris. Sødt og lækket, perfekt måde at afslutte dagen på hvis du spørger mig. Det hele var krydret simpelt med frisk citronsaft, salt og peber
En dag i mad: På farten!

En dag i mad: På farten!

Mere ris og kylling med flere ovnbagte grøntsager og… yes, mere sukkerfri ketchup. Det er så praktisk at der ligger et Fitnessworld ikke langt fra mit studie, så der kan jeg cykle hen og få klaret dagens træning i mine mellemtimer
En dag i mad – I London!

En dag i mad – I London!

Her spiste jeg faktisk også i Paris hvor jeg fik lækkert glutenfrit hjemmebagt brød med blødkogte æg og en super lækker kaffe
Sorte ris bagt i ananas

Sorte ris bagt i ananas

Hent deres opskrift her på mit website, og se filmen fra vores herlige filmaften på min YouTube kanal (se linket i øverste højre side)
Indisk karrygryde med kikærter og brune ris

Indisk karrygryde med kikærter og brune ris

Indlægget Indisk karrygryde med kikærter og brune ris blev først udgivet på Cathrineyoga. Her er opskriften på indisk karrygryde med kikærter og brune ris, der er lavet på kokosmælk og Graham Masala-krydderi
Kylling tikka masala med ris og mangochutney

Kylling tikka masala med ris og mangochutney

Jeg kan ikke huske om jeg har sagt det før men det kan ikke siges for tit, jeg elsker Indisk mad, de er simpelthen fantastiske til at bruge krydderier i deres mad dog uden det nødvendigvis bliver så stærkt at man ikke kan spise det