Sojayoghurt eller havrefraiche. Varm en pande med olie og svits først løgene brune. Nem og velsmagende hverdagsret med brune ris, stege grøntsager og chili beans
Efter dagens træning skulle der selvfølgelig indtages lidt ekstra proteiner. Jeg har før eksperimenteret med en sund udgave af ris a la mande her på bloggen
frisk hakket basilikumSalt – peberfrisk dild eller basilikum til pyntKog risene med gurkemeje eller tag en rest kogte ris, fradagen i forvejen og vend sammen med gurkemejen
øko ris½ tsk. Hæld risene i det kogende vand og kog dem efter anvisning på pakken alt efter hvilke ris du bruger, eller brug en større rest ris du har i forvejen
-D - også godt med i madpakken dagen efter evt. Ris koges op med krydderier i kogevandet. Øko paraboiled Ris 1½ dl og 3dl. spidskommen, salt, peber, paprika, oregano, chilipeber og cayennepeber - tilsammen 2 spsk fulde, samt lidt citrosaft og lav det ikke så stærkt første gang - Du kan også bruge et blandingskrydderi med nogenlunde de samme ingredienser som hedder Taco spice. Dette koger til risene er møre Det marinerede tofu vendes i risen og koger med de sidste 5 minutter
Grøntsager med kylling og ris. Sødt og lækket, perfekt måde at afslutte dagen på hvis du spørger mig. Det hele var krydret simpelt med frisk citronsaft, salt og peber
Mere ris og kylling med flere ovnbagte grøntsager og… yes, mere sukkerfri ketchup. Det er så praktisk at der ligger et Fitnessworld ikke langt fra mit studie, så der kan jeg cykle hen og få klaret dagens træning i mine mellemtimer
Indlægget Indisk karrygryde med kikærter og brune ris blev først udgivet på Cathrineyoga. Her er opskriften på indisk karrygryde med kikærter og brune ris, der er lavet på kokosmælk og Graham Masala-krydderi
Jeg kan ikke huske om jeg har sagt det før men det kan ikke siges for tit, jeg elsker Indisk mad, de er simpelthen fantastiske til at bruge krydderier i deres mad dog uden det nødvendigvis bliver så stærkt at man ikke kan spise det