Resterne blev brugt til endnu en lækker pastasalat – denne gang med rejer. Cherrytomater i kvarte, optøede ærter, hakket agurk, hakket rødløg, resten af de lækre grillede artiskokker i olie og, som sagt, optøede og afdryppede rejer
Spicy rejer i tacoskal. Pastasalat med cherrytomater, forårsløg og basilikum. Nu er det ved at være jordbær tid så er det jo med at få brugt dem, her i en råkost
Rejer i Tempura smager mærkeligt nok også fortræffeligt koldt, dagen efter. Den kan nemlig meget nemt fyldes med middelhavsmad, pastasalat og grøntsager, så der behøver mor ingen forudgående eksperimenter
Derefter blandes rejer, pasta og grønsager. Pastasalat med chilimarinerede rejerHele portionen indeholder 6 propoints125 gram rejer1 tsk olie½ tsk citronsaft1 drys chili eller lidt friskhakket chili75 gram kogt pasta100-200 gram grønsager efter egen smagRejerne blandes med olie, citronsaft og chili og marineres i ca 10 minutter. 125 gram rejer
Kogt pastaicebergsalatfrosne rejer (tøs, se posen)frosne ærtertomaterEvt. dressingEn nem måde at tø ærterne på er at smide dem ned til pastaen når den er kogt og så afdryppe det hele sammen