Fyld avocadoerne med rejer og put lidt dressing på toppen. Skær herefter avocadoerne i halve, og pres lidt citron ud over for at undgå at de bliver brune
rejer (drænet vægt). Kom cremen i en skål, rejerne ovenpå og til sidst skralden fra citronen. (er der noget saft tilbage, fra rejerne, på panden, så ta en spsk
rejer (Jeg kan bedst lide dem, man køber i et bæger i køledisken, ved siden af sildene). Del avocadoen, dryp med citronsaft, pil ægget og anret det hele på en tallerken
avocadocreme og rejer. rejer. Avocadoen pilles, stenen tages ud og indmaden moses med en gaffel. Jeg gik efter klassikeren i første hug, med avocado og rejer
Skær avocadoen i skiver, og pres lidt citron over dem, så de ikke bliver brune. Gør rejerne klar. Fordel derefter asparges, tomat og avocado på salaten
Kyllingen er marineret i paprika samt grillkrydderi fra Nordisk Tang, mens rejerne ligger i en chili/sennep marinade, med en lakrids sennep fra Nordisk Tang, som giver et overraskende frækt twist
Skyl spinat og skær agurk, asparges og avocado i mundrette stykker. denne salat jeg lavede forleden med rejer og mandler, der både smager fantastisk og er fuld af sunde ingredienser