RamsløgOlie. Tørret Ramsløg. Blendes ramløget med olie får man den fantastisk aromatisk olie med den flotteste grønne farve, som er god både til dressinger, over salater, til marinering og hvad man ellers normalt bruger sine olier til
neutral olie. Maj måned skriger ramsløg, denne tidligere ukrudtsplante der gror vildt er blevet en lækker delikatesse der kan bruges i mange sammenhænge med dens kraftige smag af hvidløg er det en utrolig smagsgiver
Instructions Klip ramsløgene i mindre stykker og kom dem i hakkeren Tilsæt nødder og parmasane Kør til en forholdsvis ensartet masse Tilsæt olien hen ad vejen og kør igen (Dette gør det lettere at køre til en god konsistens)
Bland olie, ramsløg og pinjekerner i en blender/minihakker og kør det til en lind pesto. Læg dem i en skål eller kande og held olie, nødder og citronsaft i
Lidt salt og olie til stegning - gerne rapsolie. Den herhjemme er også lavet med æggehvide, men eftersom æg og spinat, ikke umiddelbart er nogen ny sammensætning, har jeg fået et nyt krydderi, som jeg elsker - ramsløg
lidt mere olie til en passende konsistens. Lige nu vælter det op af jorden med ramsløg og skvalderkål. En stor håndfuld krydderurter – her er brugt ramsløg, skvalderkål og rucola
Fetacreme med ramsløg. Oliven olie. Øen lækker salat både for øjet og for munden Jeg serverede den som tilbehør til oksemørbrad men den kan bruges som tilbehør til næsten alt