I forbindelse med påsken lavede vi en lille påskefrokost i samarbejde med Christians forældre. lun leverpostej med ristede champignoner og bacon, marinerede sild, tarteletter med skinke, ærter og gulerødder (til dem, der ikke spiste fisk til forret) og mørbradbøffer med bløde løg
En hurtig forret til fredag eller inspiration til påskefrokosten lige om lidt. Jeg kan ikke få nok af stenbiderrogn, det smager af hav, det er friskt og det er lig med forår
Senest lavede vi denne lakseroulade med spinat til vores påskefrokost og var en succes på bordet. Min familie har ofte serveret denne som forret når der kommer gæster, eller når vi har fiskeanretninger
Nogle har tradition for den store påskefrokost – andre for middag. Stenbidderrogn, som det er højsæson for, og som sammen med blomkålspuré og friske grøntsager og krydderurter er en superfrisk og let forret
(LINK TIL OPSKRIFT) Et hit især omkring julefrokost og påskefrokost er denne varmrøget laksesalat. Det er en af de forretter, min mor oftest har lavet, og den smager simpelthen også bare mega godt
Vi har holdt påskefrokost , og lige som sidste år, så er tunmousse, noget der skaber glæde. Det er jo en godt forret, for den bliver bare bedre af, at blive lavet dagen før