På den bedste nytårs menu opskrifter

Glædelig jul og godt nytår

Glædelig jul og godt nytår

Der er dog mere arbejde menuen mellem jul og nytår for midt vedkommende, for sidst aftenen nytårsaften møder jeg i nattevagt
Nytårsmad 3.0 - Del 2/3 - Hovedret (Wellington)

Nytårsmad 3.0 - Del 2/3 - Hovedret (Wellington)

Krydr mørbraden med salt og peber, og brun den en varm pande. Så skal det fejres, at vi er vej ud af det gamle år og ind i det nye, og som alle ved, bliver det gjort bedste med lækker mad
Nytårsmad 3.0 - Del 1/3 - Forret

Nytårsmad 3.0 - Del 1/3 - Forret

(Hvis hummeren er kogt forhånd, skal den bare tøes op og skilles ad. Så skal det fejres, at vi er vej ud af det gamle år og ind i det nye, og som alle ved, bliver det gjort bedste med lækker mad
Nytårsmad 3.0 - Del 3/3 - Dessert (chamangne&chokolade Dessert)

Nytårsmad 3.0 - Del 3/3 - Dessert (chamangne&chokolade Dessert)

Først lavede vi en lille portion champagne mousse (det er nok tættere en fromage), kom det i den inderste del af kagen, lod det sætte sig, og derefter lavede vi en lille portion chokolade mousse (igen, nok mere fromage) og kom dette ovenpå champagne moussen