Tag brødet ud af gryden og lad det køle af på en rist. Den anden dag faldt jeg over en opskriftpå et rigtig godt havrebrød fra Pop de Provence og fik lyst til at ændre den lidt
Når ovnen er varmet op, kommes dejen igryden og det stillestilbagei ovnen med låg på. og fået vist en simpelopskriftpåbrød / boller / flutes eller hvad man nu lige står og har lyst til (Takker mutti
Til salaten fikvi falafler fra Urtekram, som vi købte færdigepå frost. Et lækkert brødtil retten, ville også være lækkert - det må blive næste gang, hvor tidenikke er så knap
Vi har bagt den i Webers nye elgrill, hvor der er nem temperaturstyring, og du også nemt kan bage et brød, varme morgenboller eller stege brunchpølser, mens du alligevel er i gang
På denne måde er der nybagtbrød både til de travle morgener og til en stille søndag med tømmermænd. Til gengæld får du et rustiktbrød, der med sikkerhedvilimponerepå brunchbordet eller som tilbehørtilmiddagen
Der var mange, som spurgte efter opskriftenpåbrødet og på den mælkefri smelteost. Jeg lagde et billede op påInstagrami går med hjemmelavet glutenfri og mælkefriparisertoast
bages boller på, så er det nemt at givepræciseinstruksertiltid osv, men når der bages i forme og gryder, så er man i højere grad nødt til at holde øje med ens brød, da forme og gryder er forskellige
Når jeg tidligere har bagt kanelsnegle, har jeg altid sørget for at de ikke stod for tætte, men jeg synes at når de bages på denne måde, hvor det er meningen at de skal vokse sammen, ligebliver en tand bedre