Kan man bruge stegeso af glas eller keramik (römertopf), eller tupperware i stedet for. Den lange hævning er grunden til at man ikke behøver at ælte brødet
Sidenvinterferien har jeg stort set ikkebagt. Du kan også bruge en stegeso. Men jeg har forsøgt mig med et ølandsbrød eller grydebrød som det også hedder
Jeg har lavet et normalt brød på durum mel, men valgte at bage det i en Römertopf, eller en stegeso og så bagte jeg det ude igrillen, da den alligevel var tændt til aftensmaden
Tilmin fødselsdag bagte jeg Kvalimad‘s efterhånden berømte “Verdens bedste brød“. Hemmeligheden er den længe hævning, den våde dej, men også måden hvorpå det bliverbagt
Sæt en gryde, der kan tåle at gå i ovnen (gerne emalje eller støbejern), med tilhørende låg indi ovnen, så den bliver varm - alternativt kan du også bruge en stegeso
Jeg havde en travl søndag hvor jeg udover rugbrødbagte blåbærsnurrer og boller på purpurmel og som en glad hjemmebager har jeg kun én ovn og når den samtidiglige skal bruges til at stege noget kød i en stegeso, så gik det ud over rugbrødet