Tærter er forholdsvis nemme at lave, og du kan komme alt muligt i dem – en god måde at få ryddet ud i køleskabet og grøntsagskurven på uden at det havner i skraldespanden
Dejen med kerner og loppefrøskaller fungerer virkelig godt og kan også bruges til pizzabund. Porretærte er en klassiker fra min barndom, som jeg egentlig havde glemt, men som fortjener at blive støvet af
Den er egentlig meget klassisk, altså, det er jo ikke første gang man hører om en skinke-/porretærte, men det er bare som om, at denne her er lige lidt meget snasket, lidt mere smagsfuld og bare lidt mere lækker
Se også vores lækre porretærte og broccolitærte her. Herforuden marinerer jeg noget fennikel i tynde skiver i et opkog af hvidvin, peberkorn, laurbærblade, korianderfrø og frisk timian
Skinke-/porretærte. Klassikeren over alle klassikere. Nej, denne ret er ikke min opfindelse af den dybe tallerken, men det er en af mine yndlingsretter, når jeg skal servere et lækkert frokostbord, hvilket jeg fx
Skinke-/porretærte. Lækreste tarteletter. Af en eller anden grund har vi en tendens til at forbinde tartelet-fyld med en bestemt ting, nemlig kylling og asparges