Porretærte med bacon
www.webopskrifter.dk
www.webopskrifter.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 5 1 vurderinger

Ingredienser

  • 1 tærtedej (køb en færdig eller lav den selv)
  • 16 skiver bacon
  • 15 æg
  • 1 ca. 450 g hytteost
  • 12 spsk havregryn
  • 1 salt
  • 1 peber
  • 13 porrer
  • 11 løg
  • 1 evt. 1 håndfuld frisk timianTænd ovnen på 200 grader.
  • Rul tærtedejen ud, og tryk den ud i et tærtefad. Prik nogle små huller i bunden med en gaffel. Forbag den i 10 minutter.
  • Skær baconskiverne i mindre stykker, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Sæt dem i ovnen sammen med tærtebunden.
  • Slå æggene ud i en skål og rør dem sammen med hytteost, havregryn, salt og peber.
  • Rens porrerne og skær dem i skiver. Pil løget og hak det. Bland porrer og løg i æggemassen. Tilsæt evt. friskhakket timian.
  • Hæld fyldet ud over den forbagte tærtebund, og læg de forbagte baconstykker på toppen.
  • Bag porretærten i yderligere ca. 30-40 minutter, eller til æggemassen er fast og baconen er sprød. Tweet Indsendt af Simon Glue d. 10.08.15. Kategori: Madopskrifter › Tærter › Grøntsagstærte › Porretærte

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.