Fyldet kan varieres i en uendelighed, den eneste regel er, at der skal sparres på det, så pizzaen forbliver sprød og kan spises med en hånd, uden at fyldet slasker ned på tallerknen
Herefter blandes det sammen medkikærtemel, løgpulver og salt og peber efter smag i en stor skål. Med en dejskraber skrabes dejen rund og tynd som en pizzabund
Endelig lykkedes det med en vaske-ægte melpizza. Efter en lang dag med undervisning og skole-hjem samtaler, var det ikke ligefrem fordi at køkkenet lokkede
For at nævne nogle af de andre interessante opskrifter, som du kan give dig i kast med, kan nævnes eksempelvis cremet kikærtepålæg, pizzamed linsesovs og dilddressing, bønnesuppe, marcipanæg og snickerskage
Kikærtemelet er med til at give en god smag og gøre dejen blød og nem at arbejde med. Denne glutenfri pizzabund er nem at arbejde med og bliver rigtig lækker
Der er stor forskel på de enkelte poser medkikærtemel, så vær opmærksom på at der måske skal lidt mere eller lidt mindre vand i dejen, alt afhængig af melet