Skræl kartofler, gulerod samt pastinak. MOS. MOS. (Salt vil gøre mosen sej. Hæld vanden fra og mos det hele sammen med en kartoffelstøder, til en lækker konsistens og tilføj smør, mælk og smag til med salt
Hæld vandet fra, tilsæt smør, mælk, salt og peber og mos dem godt med et piskeris e. 1 persillerod eller pastinak, halveret. 1 persillerod eller pastinak, halveret
kartofler, pastinakker, persillerødder, jordskokker, gulerødder, søde kartofler etc. Kom grøntsagerne i en kartoffelmospresser eller mos dem grundigt med en gaffel
gulerod, rødbede, persillerod, pastinak). Mos kartofler og torskerogn og ælt godt sammen. Jeg var lidt skeptisk, da jeg stødte på denne opskrift på torskerognsfrikadeller, men de fungerer rigtig fint, og er et godt alternativ til de almindelige fiskefrikadeller
Skræl gulerødder, pastinak og kartofler og IKKE dit græskar og skær det hele ud i grove tern. Efter kogetiden tages gryden af varmen, og det hele blendes til en fin mos
Når jeg køber rodfrugter som pastinak og persillerod, køber jeg dem i mellemstørrelse da de godt kan miste lidt smag samt have en sej midte, hvis de bliver for store
Tilsæt de grøntsager du nu lige har lyst til (måske lidt knoldselleri, pastinak, gulerødder, rødbeder, ærter, blomkål og andre gode grøntsager) i mosen
Pastinakfritter og avocado-dip eller blot godt brød. Tag kødet ud af avocadoen og mos den i en blender eller med en gaffel sammen med skyr, citron, hvidløg og smag til med salt og peber
Mos dem til en lind og blød mos med lidt af kogevandet, en lille klat smør og lidt fløde. Smag mosen til med salt, varm den helt op igen og server den til brændende kærlighed