Pengasius fileter Æg Rasp Nye kartofler Gullerødder Forårsløg Broccoli Smør til at stege i og rigeligt af det , så fisken bliver sprød og lækker og ikke sætter sig i panden
En lækker, mættende mos med masser af smag i. ja, jeg tænker jo straks på sommer og grillvejr, hvor jeg ikke kunne drømme om en rigtig grillaften uden at servere kryddersmør
Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriserede æggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
Uanset hvormange variationer afvafler jeg er stødt på – nogle med banan, nogle med grahamsmel andre med korn og proteinpulver… ja, så er der bare ikke noget, der slår gode gammeldags vafler, præcis som min mormor ville have lavet dem
Og så smager den bare rigtig godt sammen medsaftige æbler, frisk persille og ristede pinjekerner. Jeg elsker at få inspiration og finde på ideer til nye salater som tilbehør til aftensmaden eller til frokost, for der er simpelthen så mange muligheder for kombinationer af smage og konsistenser
Noget så simpelt som løgringe, super sprøde og lækre. Så kom der gang i fritøsen igen. Det er egentlig ikke fordi vi spiser dem særligt tit, men de smager altså bare godt og passer perfekt som tilbehør til en god burger, eller bare som en lille hyggesnack
, at vi har holdt tre ugers dejlig ferie og haft meget travlt generelt både før og efter, og så har der været rod med bloggens facebookside, hvilket jeg vil fortælle lidt mere om senere i indlægget
Tør kartoflerne af i en rent viskestykke, og vend dem herefter medcitronsaft og krydderier i en skål – masser krydderierne ind i kartoflerne med hænderne
Vær så forsigtig med dejen som muligt, så du ikke slår alt luften ud af dem. Så blev det weekend, og jeg havde i formiddags besøg af nogle dejlige piger til brunch
Men jeg er kæmpe fan af vegetarisk mad, og jeg synes klart, at vi generelt skal være bedre til at inkorporere kødfrie dage samt tænke i måltider med det grønne som hovedelement frem for kødet
Får nogle år siden var jeg inviteret til bagekursus med Claus Meyer af min søde svigermor. Det her er grundopskriften, men jeg har flere gange lavet brødene med kerner, fuldkorn, soltørrede tomater, pesto og lign
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.