Nem og hurtig opskrift, hvor man nemt kan tilføje det fyld man har lyst til. Jeg bruger ofte pandekagen til aftensmad – men den er også super lækker i madkassen dagen efter
Der er en masse historie omkring den her dato, der hænger sammen med den kristne faste, men i dag er den for de fleste blevet til en hyggelig tradition, der mere handler om at spise pandekager af lyst end af nødvendighed (da mange kristne i dag ikke faster og derfor ikke skal have brugt de madvarer, der ikke holder fasten igennem)
Mine enchiladas består af madpandekagerfyldtmed kylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
Pandekager m. Nutellafyldte chokoladecupcakes med hindbærfrosting. Fyld. God mad om et bord med dem man holder af, en god film og lidt lækkert til ganen
Majspandekagermedfyld smager rigtig lækkert, og så er der sådan lidt fastfood over det, så selv de unge vil gerne deltage når der står pandekagermedfyld på menuen – både med at tilberede og med at spise
Kan du huske mine grønkålspandekager. Resultatet er nogle utrolig lækre, luftige og svampet grønkålsvafler, som er perfekte til at fyldemed fx guacamole og pulled chicken - eller som her
Når jeg laver madpandekager, så laver jeg dem så smagsneutrale som muligt, for så kan jeg komme lige nøjagtigt det fyld i, som jeg lyster og krydre fyldetmed hvad som helst uden at skulle tage højde for, at pandekagerne smager af timian, paprika, karry eller lignende