I. m. a. r. t. s. b. g. e. j. d. h. f. n. i. k. p. ø. l. o. D. u. æ. J. v. å. ,. H. S. y. c. B. C. ). K. P. (. 1. 2. 5. 0. ½. +. 3. L. 6. T. /. R. Æ. 4. G. O. N. V. w. -. M. z. U. |. F. A
U. g. e. n. s. t. m. a. F. f. o. d. i. r. k. l. æ. P. ø. h. b. v. ,. y. M. I. p. c. D. u. J. å. ". K. O. 1. 6. j. 2. 5. ½. 0. 4. %. R. Æ. H. 3. (. x. ). L. B
Rør gæren ud i vandet og tilsæt honning. Lad det stå et par min, så gæren begynder at arbejde. Klem enderne sammen og læg pølsehornene på en plade oven på snipperne
F. o. r. l. e. d. n. a. g. b. s. t. m. v. i. f. p. ø. h. u. J. k. å. A. y. D. j. c. 4. H. æ. 1. 2. V. 6. U. I. 5. /. 3. 0. S. -. 8. (. ,. ). T. P. B. C. M. E
Det bedste ved pølsehorn er, at de smager godt ogdesuden er rigtig gode til madpakken. Det er det bedste lige at kunne tage en op af fryseren og varme den
For et par uger siden var der det årlige Kapsejlads her i Aarhus, som er en kæmpe begivenhed i Uniparken, hvor sejlere fra de forskellige studier kæmper om æren og det Gyldne Bækken