Tag brødet ud af ovnen og lad nedkøle på en rist. Nøddefrit stenalderbrød. Nu har jeg flere gange bagt mit lækre stenalderbrød – og det smager jo super dejligt
Det smager virkelig godt og er perfekt både til morgenmaden med et æg ovenpå, madpakken med avocado eller min laksemousse (som kommer imorgen) ovenpå, eller til aften med noget helt tredje
Her kommer så en absurditet på flere planer. et vegansk stenalderbrød. Rent Kernebrød på alle planer. Men også absurd fordi det man i dag kalder for stenalderbrød intet har med stenalderen at gøre
Denne opskrift påstenalderbrød stammer fra Thomas Rode på Kong Hans. Jeg er dog mere til at lave dem tynde så de bliver mere som knækbrød/snack og ikke som "rugbrød" for det syntes jeg ikke på nogen måde det minder om
Jeg spiser det med forskelligt pålæg eller ristet med en god ost og lidt honning, uhmm♥. Har jeg ikke så meget tid bager jeg et stenalderbrød i stedet for
Jeg skal ikke gøre mig klog på om man virkelig havde olie i stenalderen, men både olivenolie, avocadoolie og kokosolie er olier, som bliver brugt i stenalderkost
Det kan anvendes fuldstændig ligesom rugbrød med al slags pålæg, er super til madpakken og kan fryses ned, for eksempel i skiver med madpapir mellem, så du lige kan tø en skive stenalderbrød op i brødristeren eller ovnen, når det skal spises
L. æ. k. r. e. o. g. s. u. p. n. d. m. f. i. t. l. a. b. ø. K. v. y. E. å. h. 1. 5. 8. -. 2. 0. (. c. ). x. w. ,. *. H. U. S. /. 4. 7. %. R. B. P. F. j. 3