Mandag skulle jeg hitte på et eller andet at lave til aftensmad og derfor begyndte jeg at bladre i nogle af alle mine kogebøger for at finde en ny spændende ret jeg ikke har lavet før
også vælge at drysse fiskestykkerne med lidt rasp, blandet med lidt revet hvidløg og chiliflager, og fordele et par smørklatter ovenpå (kan også udelades hvis man ønsker en fedtfattig udgave)
Stil fadet på bordet ved servering, med dressingen, grovflutes og en grøn salat. Læg kyllingelår ovenpå blandingen, og dryp olie på, og salt og peber, hæld lidt vand ved retten
Hak hvidløget sammen med basillikum og persilleblade. Drys med salt og peber. Fordel svampene i et smurt ovnfast fad, drys brødblandingen over og drys med parmesanost
Da jeg for nylig var til fest med gamle venner og studiekammerater, spurgte en af kvinderne mig, hvad der egentlig var på den bruschetta, som jeg på et tidspunkt havde lagt et foto af på Facebook