Brun det hakkede oksekød grundigt af. 1500 g hakketoksekød. 1Til 4 personer 2 gulerødder 1/2 squash 1 rødløg 1 peberfrugt 2 spsk olie 3 fed hvidløg 500 g hakketoksekød 2 1/2 spsk rød karrypasta (karrypasta kan godt variere i styrke, så bruger du en, der er meget stærk, kan det være, du skal bruge lidt mindre) 1 ds kokosmælk 1 tsk gurkemeje (kan undlades, det er mest for farvens skyld) 1 spsk sojasauce 1 l oksebouillon 30 g babyspinat salt peber limesaftSe også denne lækre madplan, som karrysuppen er med i
Så derfor blev denne temmelig så velsmagende ret altså født med oksekød Retten er ikke stærk men krydret, så den er både børne og voksenvenlig i smagen
400 g hakketoksekød, max 10%. Du kan bruge ca. 1 kg snittet hvidkål i stedet for spidskål og spinat. Kom det i gryden sammen med de alle de andre ingredienser efter kødet er svitset