Hos os står den ikke så sjældent på pasta og kødsauce med masser af grøntsager – det er både nemt og lækkert og sundt (især hvis du vælge brun pasta, så det mætter længere)
Tag et stor stykke bagepapir, og læg baconskiverne taglagt, i en lang række. Jeg har for nogle uger siden set et billede, af et lækkert okse farsbrød med ost og bacon
1 stort æg. 400 g oksefars. 6 æg. 3) Bland æg, fløde, revet ost og salt i en skål. 4) Kom dernæst kødet, løg og champignons over i æggemassen og bland sammen. 5) Læg et lag bacon over tærten, flet det eventuelt. 1 stort æg. 6 æg
Eller du kan komme en god oksefars i. Lægge dem i et ovnfast fad og drysse med revet ost. Når jeg laver madpandekager, så laver jeg dem så smagsneutrale som muligt, for så kan jeg komme lige nøjagtigt det fyld i, som jeg lyster og krydre fyldet med hvad som helst uden at skulle tage højde for, at pandekagerne smager af timian, paprika, karry eller lignende
Der skulle ikke megen overtalelse til hos Manden (og med god grund). Form farsen til en stor bund (fu kan også forme flere små bunde) og læg den på en bradepande
Lig dem på en bageplade med bagepapir og drys en smule salt over dem. Relaterede indlæg. Jeg elsker når maden smager af noget, så i stedet for at bare at stege en kedelig oksefars, så skal der bare en masse friske urter i og en masse lækkert tilbehør