I aften fik vi tømt køleskabet for rester, og den ellers planlagte curry bliver udsat til den kommende uge for der var en okseculotte på tilbud i Superbrugsen
1 okseculotte på ca. 1 okseculotte. Culottesteg – Culotte er en udskæring af en okse. En udskæring, som tidligere har haft lidt samme skæbne som svinekæber – det var ikke specielt værdsat
Den kræver dog, som med okseculotte, at man skærer den korrekt, men det er faktisk ret nemt. Det er sommer, selvom man ikke kan se det på temperaturerne og vejret generelt lige nu, og det lægger op til lidt lettere mad i de danske hjem
okseculotte/højreb eller filet. 1 stk okseculotte/højreb eller filet. Interval stegning er en af de mere tidskrævende processer, men samtidig også en stegemetode der gør dig i stand til have kødet klar når gæsterne ankommer og samtidig får du noget af det møreste oksekød du nogensinde har smagt med en gennemgående rød farve da al kødsaften trækker helt ud til kanten og kødfibrene nedbrydes så det bliver blødt som smør
Igår blev det serveret til kylling og okseculotte, og det smagte lige godt til begge slagt kød. Jeg havde brug for noget nyt tilbehør til en hovedret, og det skulle gerne være en løgkompot
Okseculotte m/ hvidløg & spinat-brocollisalat m/ sennepsdressing. 1 kg Okseculotte. Culottesteg. Skær tern i fedtlaget på stegen, prik huller i og fyld med hvidløgsstykker, gnid med rigeligt groft salt og peber
Lav en tørrub af et fed presset hvidløg, persille, paprika, chili og citronpeber. Rids culotten, hvis det ikke allerede er gjort, og gnid den ind i tørrubben