Nakkefilet rødvin opskrifter

Langtidsstegt nakkefilet

Langtidsstegt nakkefilet

En god Chardonnay kan også bruges, og er du mere til rødvin, er en Chianti Classico et godt valg. Her er en opskrift på langtidsstegt nakkefilet med ovnstegte kartofler og fennikel sauce
Nakkefilet i Vin

Nakkefilet i Vin

rødvin. Jeg lavede faktisk denne ret med oksekød, og det blev ikke den form for pulled kød, som jeg gerne ville have haft, så jeg anbefaler at man får fat i nakkefilet'en i supermarkedet i stedet for at erstatte det med noget andet
Langtidsstegt nakkefilet

Langtidsstegt nakkefilet

Tilsæt væde (øl, rødvin eller vand). Brun nakkefileten på alle sider i smør på en pande. 1,5 – 1,7 kg nakkefilet. 2 dl øl (vand eller rødvin). Tænd ovnen på 180 grader, og lad nakkefileten stege i ca
Pulled pork

Pulled pork

Super dejlig ret der blev ledsaget helt perfekt af den dejlige belgiske øl Duchesse de Bourgogne – men an anden god øl eller en god flaske rødvin, kunne også klæde retten

Pulled pork

Start med at brune nakkefileten af på alle sider. Grønsagerne ligges i fadet og rødvin samt vand tilsættes
Pulled pork

Pulled pork

Hæld halvdelen i en stor stegegryde/stegeso, og læg nakkefileten i. 1 nakkefilet, 2-3 kilo. 1 skvæt rødvin. 1 skvæt rødvin