M. i. n. m. o. r. h. a. e. t. l. s. k. '. b. d. g. E. v. æ. ,. ø. y. f. j. u. c. å. Ø. p. U. x. -. J. D. (. 6. ). 1. 5. 3. 2. q. T. S. P. R. 0. w. I. H. Y
I. g. å. r. a. f. t. e. s. p. ø. v. d. j. o. n. i. l. u. m. b. D. y. k. æ. h. H. J. M. A. ,. 1. 9. 5. P. 2. 0. c. (. ). 6. -. 3. T. F. G. K. R. S. L. E
sammen med spelt, kartofler og grønne bønner eller som ekstra smagsgiver i en minestrone. Pesto alla genovese er oprindeligt en egnsret fra Ligurien, men den grønne sovs spises og produceres i stort omfang også langt ud over Italiens grænser
Minestrone suppe. Onsdagskagen blev i dag til havregrynskager, men i stedet for at lave dem med den traditionelle smørcreme har de fået et pift af hindbær
minestrone – italiensk grøntsagssuppe. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th