Marengsbunde. Derfor blev det en marengslagkage (både Micky og min mor er vilde med marengs), fyldt med den lækreste, mest cremede smørcreme på vaniljeflødecreme med fyld af ribskompot og flødeskum (så er jeg selv glad
Selve kagen minder lidt om kombination mellem en god marengslagkage og en bounty de lux med twist af saftige, friske æbler… Det er faktisk ret svært at forklare – så du bliver vel nødt til bare at prøve den
at vende skålen med bunden i vejret, uden hviderne falder ud. For nogle timer siden var der er bugnende bord – med blandt andet den fine marengslagkage her med fyld af choko-kaffe-creme og pyntet med blomster fra haven
Smelt den mørke chokolade over vandbad, og smør et tyndt lag ud over hver af bundene. Læg hindbærskum og marengsbunde lagvis, top med hindbærskumskum og ristede mandelflager og sæt lagkagen på køl, i et par timer før du skærer i den
Lad efterfølgende bunden køle af på en bageriste. Bunden kan laves dagen i forvejen, men råcremen og frugterne må først puttes på lige inden servering, da råcremen kan være meget flydende
Smelt den mørke chokolade over vandbad, og smør et tyndt lag ud over hver af bundene. Læg mokkaskum og marengsbunde lagvis, top med flødeskum og ristede mandelflager