Super lækker rabarberkage, hvor du får en fugtig tung sandkagebund, en lækker let syrlig midte af rabarberkompot, som er toppet af med et godt lag sød marengs
Vend til sidst det sidste sukker forsigtigt i marengsen. Sæt kagebunden i ovnen i 15 minutter. Fordel marmeladen ud over kagebunden når de 15 minutter er gået. Fordel dernæst marengsen ud over, og sæt kagen i ovnen igen i yderligere 15 minutter
I den klassiske udgave naturligvis… Med almindelig lys skærekage, hindbærmarmelade og marengslåg. Og så fandt jeg ud af, hvad min nykogte rabarberkompot skulle bruges til… Bedstefars Skæg deluxe med victorian sponge kagebund, rabarberkompot og flødebolleguf
Marengsmassen røres i den blødgjorte marcipan - lidt ad gangen. Når marcipanen er ved, at blive nemmere at omrøre tilsættes det resterende marengs og det vendes forsigtigt i massen
For nogle timer siden var der er bugnende bord – med blandt andet den fine marengslagkage her med fyld af choko-kaffe-creme og pyntet med blomster fra haven
marengsrester - eller macroner. Et stykke bagepapir drysses med sukker og den færdigbagte kagebund vendes med det sammen over på bagepapiret, hvor den stilles til afkøling