Rør gæren ud i vandet. 1 dl vand20 g gær25 g smør (kærgården steg og bag, bruger jeg)3 dl mælk1 dl græsk youghurt1 tsk salt100 g fuldkornsmel500 g hvedemel100 g grahamsmel
D. e. j. l. i. g. b. ø. d. m. a. r. o. s. f. y. H. v. u. n. t. p. k. ,. å. h. æ. M. S. L. T. 4. 5. 3. 0. c. 1. 2. 8. (. ). 7. /. ½. E. P. R. U. -. N. B. J. I. A. Å. '
Disse blev serveret med pasta m/hjemmelavet pesto, grøn salat og en stor skål ris til manden som ikke er til pesto, og så selvfølgelig vores gode madbrød
halvdelen som boller og resten som madbrød på grillen. Squashen i dejen gør bollerne lækre og svampede, synes vi og uden at de er helt proppede med squash
Jeg har længe haft en pose kikærtemel stående i skabet for at eksperimentere med at lave de lækre italienske snack/madbrød (de er faktisk temmelig mættende), og nu skulle det være
Dejen kan bruges til meget forskelligt og ud over boller laver jeg små madbrød med forskellige krydderier på, burgerboller og ind imellem også pølsehorn
Den velsmagende dip fra Mellemøsten, som smager godt til både grøntsager, chips og på madbrød. Kikærtesalat er lavet af kikærter – hvilket nok ikke kommer bag på nogen – og en masse andre lækre ingredienser