Økologisk hamburgerryg er dejligt pålæg og det er nemt at bruge i madpakken. Her i huset kalder barnebarnet det en ”sovemad” – det får han somme tider inden han skal sove
Da jeg kogtehamburgerryg til julefrokosten, gemte jeg kogevandet i køleskabet. Det giver en dejlig smag, men suppen bliver for røget og saltet hvis du erstatter al bouillonen med kogevandet fra hamburgerryggen
Så abonnér på vores nyhedsbrev og få gratis guiden "Genvej til sund mad" med masser af inspiration til, hvordan du gør din daglige madlavning mere fedtfattig og meget sundere, uden at det går ud over smagen
Jeg laver tit denne ret på andendagen af rester når vi har lavet kogt/glaserethamburgerryg. 1 kg hamburgerryg (eller hvor meget man nu har). Fadet dækkes med stanniol og varmes på 200 grader i ca 1 time. Lav fx kartofler, ris eller brød til som tilbehør 1 kg hamburgerryg
Gammeldags mad er for det meste nemt at lave og kræver ikke alenlange lister med ingredienser. Server hamburgerryggenmed flødestuvet spinat og kogte kartofler… evt
dag og sidste dag i min toscanske madforsøgsuge. Når pastaen er kogt blandes de med ærteblandingen. Læg de hakkede forårsløg på panden sammen medhamburgerryg i skiver
Vi fik kogthamburgerryg sammen med. Det hele blandes godt sammen med de øvrige ingredienser. En rest kogte ris og ny ind købte champingnon gav ideen til en champingnon pate
mor, far, bil osvSoveTrætMad/mamSmageVandHurraFlagTegneBabyMjavAeKoSå(e)Pip pipBogBadAvWowFinFlotBisseMælk=meerSko= goBogTisBlePuhaMereSkålSesVækFarlig -med korret udtaleOg sikkert flere ord