Opskrift på lækre fastelavnsboller medcreme og glasur. Fastelavnsboller er et hit her hjemme og når tiden for fastelavn nærmer sig forbinder jeg også de lækre fastelavns boller med foråret der nærmer sig
Hæld piskefløden og den kondenseret mælk samt vaniljeekstrakten i en skål og pisk den, enten med håndmikseren eller på en røremaskine, til massen er en tyktflydenden cremet masse
Der kommer til at være tre små kager, som alle spises med vaniljeis. Har jeg endnu ikke bestemt) og en lille pandekage, da pandekager er højt elsket i familien
Ideen til kagen, eller rettere sagt til toppingen, har jeg fra New York, hvor vi fik det lækreste stykke bananbrød med en pisket kaffe-mascarponecreme ovenpå
Der findes så mange gode kagecremer og bollerne bliver skønne og lækre. Den bløde og saftige bolle, som kan fyldes med alskens herligheder, lige fra den almindelig creme og syltetøj til nougat, marcipan, æblestykker, svesker, Nutella osv
De er så lækre, luftige, bløde, fulde af creme og dejen er så god at arbejde med, at jeg lykkedes at samle bollerne, så ikke en eneste dråbe creme flød ud
Kagecremen kan sagtens også laves dagen i forvejen, det bliver den faktisk rigtig god af - men fløden skal vendes i på dagen, hvor kagerne skal serveres
Hak skeen igennem den lækre karamel og nyd den cremede vidunderlige dessert det nu engang er. Crème brûlée – trods at dette er en klassisk, vel sagtens ikonisk dessert, har jeg ikke haft den store erfaring med den lille ret før
) Den er drøj i brug, da jeg kun skal bruge en lille smule ad gangen og så er den med til at genoprette huden, hvilket er virkelig godt til mine tørre revnede hænder og jeg er allerede stor fan af denne håndcreme
af kagerne. Rør smør, sukker, marcipan og vaniljesukker blødt og cremet. De blev altså rigtig lækre. Det blev til nogle rigtig gode muffins med både hvid chokolade, marcipan og crumble på toppen
sesam/solsikke låg og den lækre Spinat/Mango salat. Mums, mums, mums – Tortellinier er perfekte og absolut nok i sig selv, men for lige at toppe med et ekstra kirsebær på kagen, så skal tortellinierne da snaskes ind i en cremet sovs
Det gør den dog ikke mindre god, da den lækremascarponecreme tilføjer lidt sødme til kagen. Kagen er let og luftig, men ikke lige så sød som normale chokoladekager