Oksefilet med sauté af svampe og fyldte kartofler. 2 kg oksefilet2 spsk grov sennep1 spsk tørret oregano3 spsk olivenolie2 fed hvidløgLæg oksefileten i en bradepande. Steg oksefileten på 200 gr i 30 minutter. 2 kg oksefilet
I dag skulle et stykke af den store oksefilet, som jeg købte forrige uge, finde sin vej til bordet. 400 g oksefilet, renset og fri for sener. Ovnen tændes på 200 grader, hvorefter oksefilet renses og befries for eventuelle sener. Oksefileten sættes i den forvarme ovn, og jeg gav den 30 minutter og herefter hvilede den 15 minutter på køkkenbordet
Drys kødet med salt og peber og læg oksefileten i en lille bradpande med rist. Oksefilet Lad imens smørret blive gyldent i en pande og kom timiankvistene i smørret
Selvom oksefilet og oksemørbrad er dyre udskæringer, så er det jo ikke meget man skal bruge af det, så gå til en slagter og køb en lille mængde af noget godt
Et lille skvæt citronsaft. Tynde skiver af oksemørbrad, oksefilet eller lignende mør udskæring. Ælt dejen lidt sammen med hånden og form til en lille kugle