Nogen mener at retten skal laves af fint kvalitetskød, men jeg mener nu at den egner sig fint som en billigere udgave, hvor den skal stå og simre i noget tid, for at få kødet mørt
Anyhow blev jeg fristet af denne varmende og ekstremt mættende ret, fyldt med velsmag. Tilsæt derefter champignons, løg og tomat pure samt en god klat smør
Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriserede æggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
U. g. e. n. s. t. m. a. G. r. y. d. f. l. ø. I. p. i. o. u. k. b. v. 4. %. ,. æ. å. M. N. c. D. j. h. E. L. C. F. V. 3. 8. B. S. K. 2. 5. 0. 1. ½. R. H. O. T
Og så smager den bare rigtig godt sammen medsaftige æbler, frisk persille og ristede pinjekerner. Jeg elsker at få inspiration og finde på ideer til nye salater som tilbehør til aftensmaden eller til frokost, for der er simpelthen så mange muligheder for kombinationer af smage og konsistenser
Ryst posen godt, så alle stykkerne bliver dækket af et fint lag paprika. Smør. Steg bacon, som du har skåret i strimler, sammen med cocktailpølserne sprøde på panden
Kom det i en skål sammen med resterne af ingredienserne på nær smør, olie og sesamfrø. De er vegetariske, sprøde uden på + bløde og saftige indeni, og så er de fyldt med ost, krydret med lidt spidskommen og chili og drysset med sesamfrø
Noget så simpelt som løgringe, super sprøde og lækre. Så kom der gang i fritøsen igen. Det er egentlig ikke fordi vi spiser dem særligt tit, men de smager altså bare godt og passer perfekt som tilbehør til en god burger, eller bare som en lille hyggesnack
, at vi har holdt tre ugers dejlig ferie og haft meget travlt generelt både før og efter, og så har der været rod med bloggens facebookside, hvilket jeg vil fortælle lidt mere om senere i indlægget
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.