Letsaltet skinke opskrifter

Glaseret skinke

Glaseret skinke

Kog skinken i letsaltet vand så det lige dækker. Glaseret skinke eller hamburgerryg. Og nej, hamburgerryg og skinke er ikke det samme selvom man i mange tilfælde kan lave det efter samme opskrift
Ovnbagt torsk med sprød skinke og urtepasta

Ovnbagt torsk med sprød skinke og urtepasta

Kog pastaen som anvist på posen i letsaltet vand. Bind en stor skive lufttørret skinke omkring hver roulade, så fileterne holdes på plads, og sæt dem i et ovnfast fad
Pasta med Squash, Ærter og Skinke

Pasta med Squash, Ærter og Skinke

Kog pastaen i letsaltet vand. En god og nem pastaret med skinke. Jeg brugte røget skinke fra supermarkedets pålægsdisk, men serrano-, parma- og lignende skinker kan også bruges
Kartoffelfad med skinke

Kartoffelfad med skinke

Retten består af kartofler, skinkestrimler og ost, i et fad med lækker smørsovs. skinkestrimler. Kog kartofler med skræl, i en letsaltet gryde, til de er ca halvkogte (15 min). Fordel skinkestrimler, 2/3 af karsen og cheddar i et lag. 1 pk skinkestrimler
Stuvet hvidkål

Stuvet hvidkål

Kog hvidkålen i letsaltet vand, til den er mør – ca. Men du kan også servere det til skinke eller hamburgerryg
Cordon bleu

Cordon bleu

Cordon bleu er et stykke kød viklet rundt om eller fyldt med ost og skinke. Fold skinkeskiverne rundt om hver sin skive ost
PASTA - CON - PARMA

PASTA - CON - PARMA

Kog pastaen al dente i letsaltet vand (som anvist på pakken). En omgang flødepasta med skinke er noget af det mest velsmagende og vanedannende - derfor er det et must at prøve - BOM
Broccolitærte

Broccolitærte

en rest skinke eller hamburgerryg, skåret i tern. Tag tærtedejen ud og hæld broccoli, feta og skinke/hamburgerryg i den forbagte dej
Gnocchi i fad med porre-ostesauce

Gnocchi i fad med porre-ostesauce

Et fad med gnocchi i ostesovs med porrer, rød peber og skinke. En rest skinke eller andet kød skåret i tern

Glaseret skinke

Kog skinken i letsaltet vand en halv time per kilo den vejer. Anvendes en skinke, som er er kogt, skal den stadig koges (tyve minutter per kilo), inden den skal i ovnen, da den ellers ikke bliver gennemvarmet