Kog skinken i letsaltet vand så det lige dækker. Glaseret skinke eller hamburgerryg. Og nej, hamburgerryg og skinke er ikke det samme selvom man i mange tilfælde kan lave det efter samme opskrift
Kog pastaen som anvist på posen i letsaltet vand. Bind en stor skive lufttørret skinke omkring hver roulade, så fileterne holdes på plads, og sæt dem i et ovnfast fad
Kog i letsaltet vand i nogle minutter til de er klar. Alle delene til fyldet kommes i en minihakker til skinke og ost er finthakket - mozzarellaen/en del af ricottaen kan evt
Kog pastaen i letsaltet vand. En god og nem pastaret med skinke. Jeg brugte røget skinke fra supermarkedets pålægsdisk, men serrano-, parma- og lignende skinker kan også bruges
Retten består af kartofler, skinkestrimler og ost, i et fad med lækker smørsovs. skinkestrimler. Kog kartofler med skræl, i en letsaltet gryde, til de er ca halvkogte (15 min). Fordel skinkestrimler, 2/3 af karsen og cheddar i et lag. 1 pk skinkestrimler
Kog pastaen al dente i letsaltet vand (som anvist på pakken). En omgang flødepasta med skinke er noget af det mest velsmagende og vanedannende - derfor er det et must at prøve - BOM
Kog skinken i letsaltet vand en halv time per kilo den vejer. Anvendes en skinke, som er er kogt, skal den stadig koges (tyve minutter per kilo), inden den skal i ovnen, da den ellers ikke bliver gennemvarmet