Let saltet flæsk opskrifter

Stegt flæsk

Stegt flæsk

Bank flæsketlet – med håndfladen, en kødhammer eller kagerulle, hvad du nu har for hånden. Danmarks nationalret – stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs

Jeg syntes det er en skam at stege flæsk i ovnen så fedtet løber fra, det bliver let så tørt når man laver sådan en nummer
Amerikansk farsbrød med ost og bacon

Amerikansk farsbrød med ost og bacon

Svøbt i bacon – rullet stramt som en sushi rulle. Konsistensen skal være lidt fastere end hvis du laver en frikadellefars ( af kalv og flæsk)
Opskrift på farsbrød med feta i filodej

Opskrift på farsbrød med feta i filodej

Pisk et æg sammen og pensl dejen let. Let the mixture stand for an hour in the refrigerator. 500 gram hakket kalv og flæsk. 500 gram hakket kalv og flæsk
Spaghetti Bolognese (den rigtige slags)

Spaghetti Bolognese (den rigtige slags)

300 g hakket kalv og flæsk. 2 fed hvidløg knust let med siden af en kniv. 300 g hakket kalv og flæsk. 2 fed hvidløg knust let med siden af en kniv
Æbleflæsk med øl og hyben

Æbleflæsk med øl og hyben

Dup flæsket tørt og krydr med salt og peber. Steg flæsket i olie på en pande indtil de er sprøde. Server æbleflæsket med et drys timian og syltede hyben og rugbrød
Kødboller i tomatsovs

Kødboller i tomatsovs

Farsen formes til små kødboller og brunes let i lidt olie på en stegepande. 500 g hakket kalv/flæsk. 500 g hakket kalv/flæsk
Fastelavnsboller med remonce og æblefyld

Fastelavnsboller med remonce og æblefyld

Kom æbletern, vanillesukker, den tomme vaniljestang og citronsaft i en gryde og lad det småkoge indtil æbleternene er møre, og fyldet har samlet sig
Svin i æbleflødesauce

Svin i æbleflødesauce

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Og flæsket var også uundværligt i det finere køkken. mormormad, for eksempel æbleflæsk og kåldolmere, har danskerne kendt siden
San choy bau

San choy bau

Salatbladet rulles let sammen og spises straks. 500 g kalv og flæsk. 500 g kalv og flæsk. For efterhånden mange år siden faldt jeg over nedenstående opskrift i et "Alt for damerne" og den måtte altså smage himmelsk
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg er "desværre" sådan en, der elsker stegt flæsk (og allermest når det er lavet over bål på min mor og papfars grund på Læsø - så er det sommer) og kan slet ikke begrænse mig
Farsbrød med krydderurter og ost

Farsbrød med krydderurter og ost

750 g oksefars500 g fars af kalv/flæsk, det kan også være rent oksefars1 stort løg, hakket3 æg2 dl havregryn3 dl af en dåse hakkede flående tomatersalt og friskkværnet peberen stor håndfuld krydderurter, jeg brugte persille, basillikum og oregano, let hakket200 g revet mozzarella ostlidt rasp til at drysse over farsbrødetDe 2 slags fars blandes med løg, æg, havregryn, tomater med væde og salt og peber

Millionbøf

Kog gerne ekstra pasta, så der er en let aftensmad senere på ugen, f. Stegt flæsk i ovn m/ persillesovs 2 stk Løg eller zittauerløg