Let forret opskrifter

Lille nem og lækker forret med laks og spinat

Lille nem og lækker forret med laks og spinat

Hæld fløden i og lad det koge stille, til sovsen tykner let. En lille lækker forret, lavet og serveret i en tapasskål eller en kokotte – hvad man nu har
Let, lækker sommerdessert

Let, lækker sommerdessert

Til forret fik de andre bruschetta, hvor jeg lavede en blanding med finthakkede, friske tomater, frisk basilikum, hvidløg og salt + basilikum-olie
Rejemousse – en festlig forret

Rejemousse – en festlig forret

En letkrydret rejemousse med masser af ekstra rejer til pynt. Står du og mangler en lækker forret til nytårsaften
Nem tapas forret

Nem tapas forret

En tapas forret som ligger let og er hurtig at lave. Synes egentlig det er ret fint at starte ud med en forret, men nogle gange overtager dovenskaben og den bliver droppet

Vild med vin – let & liflig hvidvin

Forret af pocherede æg med hvide asparges, en let salat med laks og grønne asparges, som aperitif eller til andre fisk – og skaldyrsretter
Wraps med laks og flødeost

Wraps med laks og flødeost

Madpakke, picnic, forret, frokost eller en hurtig let aftensmad. Til forret kan du skære dem skrå ud i små potioner og anret på en tallerken, madpakken kan du bare halvere dem på midten så du får 2-4 halve
Spinatroulade med laks, avocado og flødeost

Spinatroulade med laks, avocado og flødeost

Så er spinatrouladen her et alletiders bud på netop dét – og endda på en nem, hurtig og lækker måde. januar 2016 i Lette retter, Opskrifter0 kommentarer
Fiskelagkage - samvirke

Fiskelagkage - samvirke

3 spks kaviar (let røget rogn). 1. start med fyldet. 2. Afdryp tun, kom den i en stor skål og findel med gaffel
Lakseroulade a la Mette og Anne

Lakseroulade a la Mette og Anne

Efter at have prøvet lidt forskellige opskrifter har vi samlet det bedste sammen her og der og kommet frem til at dette må være den bedste lakseroulade
Laksemousse – med varmrøget laks

Laksemousse – med varmrøget laks

Server med noget lækkert brød og en let salat eller noget gnavegrønt. “Smuldr” den varmrøgede laksefilet i mindre stykker