D. e. t. r. p. a. u. g. s. i. d. n. l. æ. h. v. o. k. å. ,. m. N. b. f. j. 3. O. c. ø. M. &. y. I. V. S. -. ). Å. *. F. L. A. (. 1. 8. 2. 0. 4. 5. /. T. 7. C. H. ". B. P. E. 6. K. 9. g g
Der lægges skiftevis lasagnesauce og lasagneplader - begynd og slut med saucen. Her får I i hvert fald min opskrift, som blev intet mindre end en kæmpe succes med masser af rester til madpakkerne
I dag tror jeg vist, det er tid til at præsentere jer for en af mine livretter – nemlig lasagnemedplader af squash og aubergine i anledningen af, at det stod på menuen (igen) i dag
Der er nok ikke den store forskel fra denne og den anden lasagne jeg har lagt op, men jeg har lavet den medaubergine-plader denne gang, og det blev ret godt, så det ville jeg lige dele
Du kan også spare på sovsen ved at drysse med lidt ost i stedet imellem lagene og så kun have sovs øverst og nederst i lasagnen, det gør jeg, Her bruger jeg nogen gange gorgonzola ost skåret i smulder
Hak løg og hvidløg og lad det svitse i en gryde med en anelse olie i bunden. Skær bund og top af aubergine og/eller squash og skær den i tynde ‘plader’ (ja, det er alternativet til pastapladerne )
Start med et tynd lag tomatsauce, derefter et lag lasagneplader, spinat og bechamelsauce, og så et lag medlasagneplader, grillede grøntsager og tomatsauce
Aubergine istedet for squash - som planlagt, har en idé om at det gør smagen bedrePeberfrugterne steges med løgene for at gøre dem blødere, ellers droppes de Mindre væde, der var meget pga