chokoladeis, hasselnøddeis, nederst fra venstre, chokolade/mint is, lakridsis, kirsebæris (undskyld at der er spist af de to i midten inden jeg tog billeder)
lakridsis, bruges ren lakridsekstrakt, men lidt lakridsrodspulver gør, at isen. cremen i ismaskinen med det samme, hvis det er en ismaskine med kompressor
Hvis du skulle have lyst til en anden is-variant, kan du finde en opskrift på en uimodståelig lakridsis her, en vaniljeis med chokolade og mandelkrokant her eller hvis du derimod er til en lidt friskere (og sundere) is, så kan du finde opskriften på yoghurtis med ferskner her
Før jul legede også lidt med nogle isopskrifter, blandt andet kanel- og lakridsis. Giv det endnu engang en tur med stavblenderen inden blandingen hældes på ismaskinen
Så kan der både laves lakridsis til svigermor og pistacieis til svigerfar. Nemox Gelatissimo Exclusive er det tætteste, du kommer på en professionel ismaskine uden at skulle op på de professionelles prisniveau
Denne is er kørt i en ismaskine, men det kan også lade sig gøre, at lave lakridsis uden ismaskine, det kræver blot mere tid, eftersom man jævnligt skal røre i isen under nedfrysningen for at undgå krystaller i isen
Jeg havde en del jordbær på lager, som bestemt havde gjort sig fortjent til at blive brugt, så jeg tog derfor udgangspunkt i jordbærrene, og heldigt nok fandt jeg frem til en lidt "sundere" opskrift, hvilket var en smule nødvendigt ovenpå lakridsisen, som jo næsten var lavet på ren og skær fløde