Rør den derefter på ismaskinen og sæt den i fryseren - eller spis med det samme. Jeg er en sucker for chokoladeis, så det blev selvfølgelig den variant, jeg valgte at lave
De er lavet uden en ismaskine og det kan de sagtens. Himmelfartsferien fik jeg lavet disse sunde proteinfyldte chokoladeis og de smager skønt, specielt når de bliver dyppet i mørk chokolade og rullet i finthakkede mandler
chokoladeis, hasselnøddeis, nederst fra venstre, chokolade/mint is, lakridsis, kirsebæris (undskyld at der er spist af de to i midten inden jeg tog billeder)
Start med at lave chokoladeisen. Kør på ismaskinen til den er færdig og kom i bunden af ægformene. Den resterende is gemmes ligesom din chokoladeis, i en frysetæt beholder
Kammerjunkerne inde i isen er lidt blødere i det – nærmest som chokoladestykker i en chokoladeis – og det er et rigtig fint spil som opstår med de sprøde, som isen lægges på