Pisk derefter æggehviderne meget stive og tilsæt flotmelisen og pisk igen. Da jeg skulle holde fødselsdag for noget af min skønne familie, skulle der selvfølgelig laves en lagkage
S. t. æ. r. k. i. n. s. p. e. a. f. o. c. h. g. m. j. d. l. ,. u. å. ø. D. -. ". v. ). C. b. B. 2. 5. 0. 1. /. 3. M. (. P. y. T. H. L. F. J. V. 8. N. G. U. 6
Fordel et tykt lag chokolademousse og bananskiver på første lagkagebund og læg næste bund over. Pisk æggeblommer og sukker helt hvide og hæld forsigtigt den smeltede chokolade i blandingen imens du pisker
For en endnu mere intens smag (som er clouet - spar aldrig på smagen i en lagkage) har jeg blandet et bæger frysetørret passionsfrugtpulver i fromagen også
Min far kan hverken lide fondant eller flødeskum, så da min mor bad mig lave en lagkage til fejringen af hans fødselsdag, måtte jeg jo lige tænke over hvordan det så skulle være når nu jeg ikke måtte lave en traktor i fondant (han er landmand)
Pisk vaniljesukker, resten af sukkeret og æggeblommerne længe til det er hvidt og luftigt. Hvis det skal være ekstra lækkert – så prøv at lave en lagkage med koldskål
De lyse bunde er helt almindelige, dem kan du bare google, men så var der den fantastiske hvid chokolademousse, der er lavet næsten som jeg plejer at lave min hindbærcreme, men blot uden hindbær