Lækre grovboller med honning opskrifter

Lækre bløde fuldkornsboller

Lækre bløde fuldkornsboller

Jeg synes tit grovboller kan blive lidt kedelige og tørre – men med denne opskrift bliver de bare rigtig lækre bløde og mushi
Opskrift på Grovboller

Opskrift på Grovboller

Det her en helt simpel opskrift på nogle hurtige lækregrovboller, som passer godt til morgenbordet eller frokostbordet
Koldhævede Boller

Koldhævede Boller

De er nemme, lækre, smagfulde og lige til at fryse ned. Koldhævede Grovboller. Jeg søgte lidt rundt på nettet til at starte med, og fandt inspiration fra Valdemarsro
Limfjordskanter

Limfjordskanter

Lækre grove boller bagt med limfjordsporter. Opskrift på Surdejs Grovboller. Fuldkorns surdejsboller medhonning og kerner, Tidsforbrug

Efterårsboller

Derudover skal vi da udnytte, at vi har adgang til en væld af lækre og næringsrige frugter og grøntsager, som smager skønt og kan være med til at variere vores vandte retter
Opskrift På Grovboller

Opskrift På Grovboller

Jeg har ikke smagt dem endnu, men de ser meget lækre ud. Pensl bollerne med mælk, og drys med grahamsmel
Opskrift På Rugkerneboller

Opskrift På Rugkerneboller

Resultatet er super godt, og rugkernerne gør bollerne så lækre. Opskriften tager udgangspunkt i opskriften på grovboller, som jeg bagte helt i starten af bloggens levetid
Mørke Müsliboller

Mørke Müsliboller

Müsliboller er perfekte som hurtige snackbrød, og man kan lave dem i mange forskellige størrelser, så det lige passer som en god snack i mellem måltiderne, selvom de også er rigtig lækre som morgenbrød

Grove Müsliboller

Køkkenet duftede af hjemmebag og jul, da jeg havde disse lækre boller i ovnen - med god grund. Jeg fik en bolle medhonning (det sker sjældent) til frokost, og det var himmelske bidder, hvis man, som jeg, er vild med alt groft og alt mættende
Hvedeboller med Rugkerner

Hvedeboller med Rugkerner

Lækre lufttige hvedeboller med rugkerner. Grovbollermed surdej og rugkerne, Tidsforbrug. Start med at blande surdej, øl, salt honning og gær

Frk. Curtings koldhævede grovboller

Jeg har altid bagt efter en traditionel opskrift, hvor dejen skulle æltes og bages 'med det samme', men så løb jeg ind i denne koldhævede opskrift (& blev dét klogere) - og den har hængt ved lige siden