Kyllingelever som i opskrifter

Spyd med kyllingelever, salvie og parmaskinke

Spyd med kyllingelever, salvie og parmaskinke

Kartofler med ansjossmør somtilbehør. Forberedelsestid. Tilberedningstid. 30 minutter. 20 minutter. Kyllingespyd 600 g kyllingelever, renset og skåret imindre stykker 4 skiverhvidt brød 20 friskesalvieblade 8 skiverparmaskinkeFriskkværnet peber Kartofler med ansjossmør Kartofler 50–75 g smør 4 ansjoser iolieKyllingespyd [. 4 skiverhvidt brød. 20 friskesalvieblade. 8 skiverparmaskinke. 4 ansjoser iolie
NOMA

NOMA

Kartoffel og kyllingelever. Nogle af grenene iblomsteranretningen var ivirkeligheden malt knækbrød, udformet som grene
“Sunde salater” af Anne Hjernøe

“Sunde salater” af Anne Hjernøe

Desuden er Hjernøe god til at inddrage kød i flere former end blot tun, kylling eller strimlet oksekød, men eksperimenterer både med ørredrogn, krabbe, andebryst, kyllingelever, blæksprutte, vagtel, chorizo, røget makrel med mere
Kyllingeleverpate

Kyllingeleverpate

En venlig og inspirerende bloglæser( tak Anita), lagde dette linkindsom kommentar, tilmitindlæg om flødeleverpostej
8 paleoretter på budget

8 paleoretter på budget

Kyllingelever. Det har været en helt fantastisksommerferie. Sommersalat med røget makrel. Vi var iSpanien og nød livet for vildt

Paté af Hopballe-kyllingelever med top af portvinssky

Hos Hopballe Mølle ved Jelling, somvi besøgte på en af vores sommerudflugter,. En af pakkerne blev brugt tilfredagsnippemadeni form af en paté – en blød og lækker kyllingeleverpaté – med den finesteportvinssky på toppen
Ovnbagte krydrede Spiraler

Ovnbagte krydrede Spiraler

Kødsovs med kyllingelever og squash pasta. Det er næsten det samme som en ”almindeligSpiralispiralizer , men en lidt mere robust, kompakt og handy udgave
Falsk foie gras og ligeså falsk oliventapenade

Falsk foie gras og ligeså falsk oliventapenade

Garanteret af frygt for, at få brændt hele den samlede DR-hytte af, af rasende dyrevelfærds-elskende (og nok alligevelspisendekonventionelt opdrættede kyllinger eller kvæg, så valgte de at lave en kyllingelevermoussei stedet for, som så skulle gøre det ud for foie gras’en
Crostini med kyllingelever

Crostini med kyllingelever

Hjemme hos os hedder det altid ‘det der kyllingelevermos, vifikiFirenze’, og det er et hitsomnippemad
Appetizers med kyllingelevermousse

Appetizers med kyllingelevermousse

Forkæl dine gæster med små delikateappetizers med kyllingelevermousse før middagen, eller brug den som en del af et tapasbord
Forloren andepate – elegant nippemad

Forloren andepate – elegant nippemad

Men noget, der smager meget i den retning – en let pate, der vil gøre sig godt som elegant og lækker nippemad, når nytårsgæsterne kommer – det kan klares med kyllingelever og en god spiseskefuld andefedt
Toscansk pastaret

Toscansk pastaret

Dette er en super lækker pastaret, som de fleste vil kunne lide, selvom de ikke kan lidekyllingelever ellers
Jern og fritter

Jern og fritter

Vi er endnu nogle (få), som elsker kyllingelever. Jeg starter med tilbehøret. Fritter af. lidtolie, salt peber