Sommeren kom aldrigrigtigtil Danmark. Forrest med kyllingelever og teriyaki. Japanske grillspyd. Hvis nu landet lokkede med store bjerge, som man kunne løbe på skii, så måske
Desuden er Hjernøe god til at inddrage kød i flere former end blot tun, kylling eller strimlet oksekød, men eksperimenterer både med ørredrogn, krabbe, andebryst, kyllingelever, blæksprutte, vagtel, chorizo, røget makrel med mere
Hertil kunne vi få kyllingelår eller kyllingelever + salat. Diversesnittet grønt somtilbehør. Derfor har ugens paleo-inspirerede madplan igen masser af gode sager på menuen
Kødsovs med kyllingelever og squash pasta. Lav skønne spiralchips af fx pastinakker, ved at vende dem iolie og salt og bage dem i ovnen til de er sprøde somchips
Hos Hopballe Mølle ved Jelling, somvi besøgte på en af vores sommerudflugter,. En af pakkerne blev brugt tilfredagsnippemadeni form af en paté – en blød og lækker kyllingeleverpaté – med den finesteportvinssky på toppen
Kødsovs med kyllingelever og squash pasta. Det er næsten det samme som en ”almindelig” Spiralispiralizer , men en lidt mere robust, kompakt og handy udgave
Garanteret af frygt for, at få brændt hele den samlede DR-hytte af, af rasende dyrevelfærds-elskende (og nok alligevelspisendekonventionelt opdrættede kyllinger eller kvæg, så valgte de at lave en kyllingelevermoussei stedet for, som så skulle gøre det ud for foie gras’en
Dette er et godt eksempel på, hvorledes du med få midler og ingredienser kan lave yderst velsmagende fingermad, somtraditionelt serveres somtilbehørtilvelkomstdrinken eller som forret til en god frokost
Men noget, der smager meget i den retning – en let pate, der vil gøre sig godt som elegant og lækker nippemad, når nytårsgæsterne kommer – det kan klares med kyllingelever og en god spiseskefuld andefedt