jeg er helt vild med dem. Må det gerne være rigtig hot, så kan du lave dem med en chilipesto, Du kan sikkert lave den selv, men Svansø har også lavet en rigtig fin chilipesto
Man bliver aldrig træt at crostinis variationerne er uendelige. Beklæd en bageplade med bagepapir. Dryp lidt honning henover og dryp igen med olivenolie
Crostini er måske nok den aller mest kendte og klassiske italienske anti-pasti og er i al sin enkelhed jo bare ristet brød penslet med olie og toppet med det fyld man nu synes om
Kartofler med ansjossmør som tilbehør. Kyllingespyd 600 g kyllingelever, renset og skåret i mindre stykker 4 skiver hvidt brød 20 friske salvieblade 8 skiver parmaskinke Friskkværnet peber Kartofler med ansjossmør Kartofler 50–75 g smør 4 ansjoser i olie Kyllingespyd [
Bland mel med peber i en dyb tallerken. Hæld hvidvinen over sammen med de hakkede flåede tomater. Bland revet citronskal og hvidløg sammen med hakket persille
Derfor stod den på den største menu med tilhørende vin-menu. Kartoffel og kyllingelever. Det bliver nok svært at få alle aspekter med, men jeg vil forsøge
Desuden er Hjernøe god til at inddrage kød i flere former end blot tun, kylling eller strimlet oksekød, men eksperimenterer både med ørredrogn, krabbe, andebryst, kyllingelever, blæksprutte, vagtel, chorizo, røget makrel med mere
Start med at sætte smørret i ovnen i en ildfast beholder, jeg bruger mit chokolade vandbad. Kyllingelever må ikke få for længe da det ellers bliver grynet – lidt lyserød i midten er helt ok
Kødsovs medkyllingelever og squash pasta. Eller steg i rigeligt med kokosolie på panden. Lækker morgenmad med spiraler fra en sød kartoffel, stegt med øko-bacon, svampe og et spejæg
Sommersalat med røget makrel. Kyllingelever. Kyllingelever. #1, Squashgetti eller strimlet dampet kål med kødsovs. #2, Hvidløgsstegt kyllingelevermed broccoli og hvidløgsskvalderkål. #3, Tunfad med masser af grøntsager. #5, Sommersalat med røget makrel. #6, Tomatsuppe med rejer. #7, Tærte med røget laks
Smag til med salt. Kylling, fisk, svinekød, i salat eller på crostini ( grillede brød) 1 bundt salvie. Alle ingredienser blendes i den rækkefølge det står
VALNØDDE CROSTINIMED KANTARELLER. Jeg er helt vild med kantareller og ristet af på panden med en smule hvidløg og fløde som her, er nok min yndlingsspise, når det kommer til de smagfulde svampe
Blend kyllingeleverne sammen med løgblandingen og hæld lidt efter lidt det smeltede smør i. Fred nu være med det – sagen er den, at moussen er rigtig god
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.