Dernæst tilsættes porre og den hele kylling, der er renset for indvolde. Til sidst kommes fløden ved og saucen bringes op at koge og smages til med salt og peber inden kyllingekød og asparges vendes forsigtigt
diverse grønsager som selleri, gulerod, porre, løg og persille i og kog ved svag varme ca. Skulle der blive suppe til overs til næste dag, så blend den, tilsæt lidt fløde og server ristet bacon, hakket persille og godt brød til
Vi så dyrene på tæt hold – fik lov at se hvilke leveforhold de have og i et kort øjeblik overvejede jeg om jeg skulle være LANDMAND Det er ikke hverdag af Mor Charlotte her rører ved en kalkun, giver kyllingerne mad og kører en hyggelig tur med en traktor
Jeg lavede bagte gulerødder med honning, hvidløg og urtesalt og en spidskålssalat med appelsin, æble og tranebær til, da jeg synes at lidt syre klæder retten
Pil nu kyllingen. fløde eller mælk. Min mors portræt fra hendes pure ungdom i starten af halvtredserne får lov at pryde denne opskrift indtil jeg får taget et billede af retten
Skær kartofler, porrer og gulerødder i grove tern. Se opskrift på grovbrød. Krydret kylling-karry suppe. Svits først kyllingebrysterne af, krydret med salt og peber, i olie i en gryde, og tag dem op
Gulerødder og porre tilsættes, grønsagerne koges i ca. Fløde, aspargessnitter og ærter tilsættes. Se flere sunde og slankende opskrifter med kylling her