Steg porrer , peberfrugt og spinat på en varm pande i lidt olie. Kom de revne gulerødderog æg i. Kom farsen i og form bunden med hænderne , evt tag en skal med varm vand og gør hænderne våde , så er det lettere
Min søn udbenede en kylling igår og istedet for at smide skrogog skind ud valgte vi igår at koge det med løg og et par gulerødder til en bouillon så vi havde til at lave suppe idag
Kog det op mednogle grøntsager, her brugte vi gulerødder, porre og knoldselleri. Blomkål, gulerødder, porre, knoldselleri (Andre grøntsager du godt kan lide)
Gør grøntsagerne i stand og skær dem i stave – porrerne i ringe. Perlebyggen tager smag fra kylling, grøntsager og laurbærblade og bliver krydret, blød og risottoagtig
En super lækker og sund ret med masser af smag og fuld udnyttelse af hele kyllingen. Snit forårsløg fint og kom i som det aller sidste og smag til med salt og peber
Tilsæt kylling, varm igennem og smag til med limesaft, salt og peber. kogt eller stegt kylling, tern. En nem og hurtig efterårsret, som hele familien kan lide
Læs mere om hvorfor bone broth er sundt i bogen “En kop nærende BONE BROTH” og brug den i opskriften på Svamperamen medkylling eller Suppe med butternut squash oggulerødder