Serveres med etgrønt drys af finthakket, bredbladet persille og/eller purløg. Vend pastapenne i og lad retten varme godt igennem, vend cremefine i og smag til
hakket kyllingekød. 400 g hakket kyllingekød½ kg / ½ pose blandet rodfrugter, skyllet-skrællet-revet1/2 squash, revet1 chili, hakket1/2 bakke champignoner, i skiver2 spsk salsa mediumBouillonEn bakke ricotta1-2 dl rødvin1 dl vand1 Milda cremefine Smag til med rødvin, salt, peber og andre krydderierParmesan, skåret i tynde skiverGrove lasagnepladerFriske store tomater skåret i skiver Steg kødet, til mit kød hørte der nogle krydderier med, dem stegte jeg med kødet. Tilsæt lidt rødvinOrdne grøntsagerne og tilsæt det til kødetTilsæt salsa, buillon og evt mere rødvinTilsæt ricotta, Milda cremefine og vandLad det simre Smag til med rødvin, salt, peber, oregano og evt andre krydderierFind et fad, smør evt fadetLæg først et lag kødblanding, derefter lasagneplader, dette fortsætter til sidste lag er kødSættes i 200 grader varmluft i 25-40 min, de sidste 10 min med parmesan og tomat på toppen 400 g
Sådan tilberedes karrysuppe medkylling og nudler. Tilsæt fløden og kyllingestykkerne. Skær løg, hvidløg, peberfrugt og tomat i tern, og porrerne i ringe med en skarp kniv
Kyllingmedkylling, champignon, flødesovs og pasta. Dagen startede med en god omgang morgenmad. Jeg kan godt lide den lille detalje, med at det hvide yoghurt ligger yderst på billedet
Kylling i champignon flødesovsTorsdag. Pasta medcremefine, laks og dild. Mikkel er blevet syg med ondt i halsen, og derfor tænkte jeg at lidt hvidløg, avocado og fisk forhåbentlig kunne gøre underværker
Det er en Kyllinge-spinat lasagne, som egentligt er inspireret af en lakse-lasagne opskrift, men den skulle prøves medkylling, og det blev ganske godt så her kommer den