Når min mor lavede det her var der ikke et øje tørt , jeg elskede det som barn , kartofler og gullerødderne tager rigtig god smag fra kyllingen og det hele er saftigt og lækkert , den kolde sovs gør det hele endnu mere lækkert og ikke så tungt
Mit bud i konkurrencen var denne helstegtekyllingmed stegte rodfrugter og champignonsauce. Fedt og vand fra kyllingen hældes i gryden og det hele koges ind ved
I steget for at stege kyllingenhel har jeg klippet den op og bredt den ud i fadet. Jeg var så heldig at få den fremragende “Paul Food” af Paul Cunninghami julegave af min bror og har nu læst den igennem fra enden til anden
Som barn fik jeg altidhelehvide kartofler, men en god omgang kartoffelmos er nu ikke at kimse af. Det mest klare barndomsminde jeg har hjemme fra min bedstefar og bedstemor, er grydestegt kyllingmed den mest fantastiske brune sovs (ikke sauce
Vi forsøger at gøre det nemt at servere lækker sund mad, der er spændende for helefamilien. Den er utrolig let at lave, da ovnen klarer det meste af arbejdet
Mineenchiladas består af madpandekager fyldt medkylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt iovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Bruk en panne medlitt høye kanter. Ha så ikylling, bacon og grønnsakene og bland godt. Denne deilige retten er så utrolig god at du må nesten bare teste den selv Nam Nam Som alltid alt i en gryte, så enkelt så godt
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Det er helt op tildig – jeg er bare vildmed denne efterårsversion . Men allerførst denne cremede pastaret medkylling, svampe, friskspinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Læg det hele på en bageplade medbagepapir og hæld lidtolie over, samt salt og peber efter smag. Røres god sammen, gør ikke noget avocadoen ikke er helt most ud
Jeg er vildmed pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingrediensernei køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.